Op Het Rijk van Nunspeet (Nunspeet) houden we maandag 2 september 2019 een Budgetgolfwedstrijd over 18 holes. Vanaf 10.30 uur is er ontvangst met koffie/thee en een lekkernij. De wedstrijd start vanaf 12:00 uur (3 of 4 deelnemers per flight en vanaf één of twee teeboxen, afhankelijk van het aantal deelnemers). Voor de wedstrijd ligt er een muntje voor de drivingrange voor je klaar.

We spelen volgens het stablefordsysteem en in twee handicapcategorieën, namelijk 0 tot en met 19,9 en 20 tot en met 36. De eerste prijs in beide categorieën is twee greenfees. Daarnaast zijn er aardigheidjes voor de longest en de neary. Na afloop is er een borrel waarbij het bittergarnituur gratis is.

De kosten voor deze wedstrijd (inclusief bij ontvangst koffie/thee/lekkernij, muntje drivingrange, deelname en bittergarnituur) bedragen 57,50 euro per persoon. Ben je lid van Het Rijk van Nunspeet, dan geldt een aangepast tarief van 15 euro. Vermeld dit dan in het veld 'opmerkingen' op het aanmeldformulier. Het All-Course lidmaatschap van Het Rijk golfbanen, alsmede andere kortingsacties zijn helaas niet van toepassing op het tarief.

Het is toegestaan om met een buggy deel te nemen, maar die dien je dan zelf te reserveren bij Het Rijk van Nunspeet. Wil je een Q-kaart lopen, dan dien je dit bij ontvangst te regelen bij de receptie.

Om in te schrijven dien je, per persoon, het aanmeldformulier volledig in te vullen. Heb je in 2019 eerder meegedaan aan een Budgetgolfwedstrijd, dan kun je voor deze wedstrijd ook gebruik maken van het verkorte aanmeldformulier. Inschrijven kan tot en met zondag 18 augustus 2019 of tot wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt op bankrekeningnummer NL75 RABO 0141 0813 25 t.n.v. Budgetgolf te Heteren. Graag duidelijk de naam van de aanmelder + de opmerking Nunspeet opnemen in de overboeking. Restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk.

Bij de inschrijving vragen wij naar persoonsgegevens, die we verwerken voor de organisatie van de Budgetgolf Tour. Door in te schrijven geef je ons toestemming voor deze verwerking. Ook geef je ons toestemming voor het publiceren van je naam in de uitslagenlijsten. Meer informatie hoe wij omgaan met privacy lees je hier.

Deze wedstrijd maakt deel uit van de Budgetgolf Tour 2019. Meer informatie lees je op deze speciale pagina.

Budgetgolf behoudt zich het recht voor de wedstrijd bij onvoldoende deelname af te gelasten. Aanmelders krijgen dan hun gestorte bedrag retour.