Golf@ heeft speciaal voor bezoekers van Budgetgolf een aanbieding. Zo koop je een polo van Gant voor 35 euro (normale prijs 79,95 euro) en een trui van Gant voor 45 euro (normale prijs 99,95 euro). Bestellen kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef door wat je wilt en in welke maat en kleur. Golf@ neemt dan contact met je op.

Budgetgolf heeft in samenwerking met Golf-at een aanbieding van ST8TS-putters. De STS Tour Pro Putter TB 01 en de STS Tour Pro Putter DJ 01 (normaal 149 euro), zijn bij Golf-at verkrijgbaar voor 65 euro (incl. btw, excl. verzendkosten). De putters zijn beschikbaar in de maten 34, 35 en 36 inch. De actie is geldig zolang de voorraad strekt en de putters worden geleverd zonder headcover, maar met oversized puttergrip. Plaats je bestelling via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Budgetgolf heeft een eigen facebookpagina. Hierop kun je niet alleen de nieuwste aanbiedingen zien, maar ook je reactie achterlaten. 'Like' ons en je blijft via Facebook automatisch op de hoogte van de nieuwste golfvoordeeltjes.