Ook dit jaar staan we met een stand op de Amsterdam Golf Show, die in het weekend van 21 en 22 april wordt gehouden op Borghland Amsterdam. Toegang is gratis en kom gerust even langs. Tijdens deze tweedaagse verloten we, via de website, een setje van twee greenfees 18 holes op Golfpark De Turfvaert. Klik hier om mee te doen aan de verloting.

Budgetgolf heeft in samenwerking met Golf-at een aanbieding van ST8TS-putters. De STS Tour Pro Putter TB 01 en de STS Tour Pro Putter DJ 01 (normaal 149 euro), zijn bij Golf-at verkrijgbaar voor 65 euro (incl. btw, excl. verzendkosten). De putters zijn beschikbaar in de maten 34, 35 en 36 inch. De actie is geldig zolang de voorraad strekt en de putters worden geleverd zonder headcover, maar met oversized puttergrip. Plaats je bestelling via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Budgetgolf heeft een eigen facebookpagina. Hierop kun je niet alleen de nieuwste aanbiedingen zien, maar ook je reactie achterlaten. 'Like' ons en je blijft via Facebook automatisch op de hoogte van de nieuwste golfvoordeeltjes.