Op Golfbaan De Swinkelsche (Someren) houden we donderdag 3 september 2020 een Budgetgolfwedstrijd over 18 holes. Vanaf 10.30 uur is er ontvangst met koffie/thee en cake. De wedstrijd start om 12:00 uur (shotgun). Voor de wedstrijd liggen er oefenballen bij de drivingrange voor je klaar.

We spelen volgens het stablefordsysteem en in twee handicapcategorieën, namelijk 0 tot en met 18,9 en 19 tot en met 36. De eerste prijs in beide categorieën is twee greenfees. Daarnaast zijn er aardigheidjes voor de tweary en de neary. Na afloop is er een borrel waarbij het bittergarnituur inclusief is.

De kosten voor deze wedstrijd (inclusief bij ontvangst koffie/thee/lekkernij, ballen drivingrange, deelname en bittergarnituur) bedragen 61,50 euro per persoon. Ben je lid van De Swinkelsche, dan geldt een aangepast tarief van 17,50 euro. Vermeld dit dan in het veld 'opmerkingen' op het aanmeldformulier. Kortingsacties zijn helaas niet van toepassing op het tarief.

Het is toegestaan om met een buggy deel te nemen, maar die dien je dan zelf te reserveren bij De Swinkelsche. Wil je een Q-kaart lopen, dan dien je daar zelf zorg voor te dragen.

We delen heren in op afslag geel en dames op afslag rood, maar je mag wisselen van afslag. Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de inschrijving. Benieuwd welke tee bij je past? Kijk op deze pagina voor een indicatie.

Bij de inschrijving vragen wij naar persoonsgegevens, die we verwerken voor de organisatie van de Budgetgolf Tour. Door in te schrijven geef je ons toestemming voor deze verwerking. Ook geef je ons toestemming voor het publiceren van je naam in de uitslagenlijsten. Meer informatie hoe wij omgaan met privacy lees je hier.

Om in te schrijven dien je, per persoon, het aanmeldformulier volledig in te vullen. Heb je in 2020 eerder meegedaan aan een Budgetgolfwedstrijd of ingeschreven, dan kun je voor deze wedstrijd ook gebruik maken van het verkorte aanmeldformulier. Inschrijven kan tot en met woensdag 19 augustus 2020 of tot wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt op bankrekeningnummer NL75 RABO 0141 0813 25 t.n.v. Budgetgolf te Heteren. Graag duidelijk de naam van de aanmelder + de opmerking Swinkelsche opnemen in de overboeking. Restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk.

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Na betaling ontvang je een factuur, als bewijs van betaling. Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze wedstrijd maakt deel uit van de Budgetgolf Tour 2020. Meer informatie lees je op deze speciale pagina.

Budgetgolf behoudt zich het recht voor de wedstrijd bij onvoldoende deelname af te gelasten. Aanmelders krijgen dan hun gestorte bedrag retour.