Op Golfbaan Stippelberg (Bakel) houden we woensdag 3 april 2019 een Budgetgolfwedstrijd over 18 holes. Vanaf 10.30 uur is er ontvangst met koffie/thee en een homemade brownie. De wedstrijd start vanaf 12:00 uur (3 of 4 deelnemers per flight en vanaf één of twee teeboxen, afhankelijk van het aantal deelnemers). Voor de wedstrijd ligt er een muntje voor de drivingrange voor je klaar.

We spelen volgens het stablefordsysteem en in twee handicapcategorieën, namelijk 0 tot en met 19,9 en 20 tot en met 36. De eerste prijs in beide categorieën is twee greenfees. Daarnaast zijn er aardigheidjes voor de tweary en de neary. Na afloop is er een borrel waarbij het bittergarnituur inclusief is.

De kosten voor deze wedstrijd (inclusief bij ontvangst koffie/thee/lekkernij, ballen drivingrange, deelname en bittergarnituur) bedragen 57,50 euro per persoon. Ben je lid van Golfbaan Stippelberg, dan geldt een aangepast tarief van 15,00 euro. Vermeld dit dan in het veld 'opmerkingen' op het aanmeldformulier. Kortingsacties zijn helaas niet van toepassing op het tarief.

Het is toegestaan om met een buggy deel te nemen, maar die dien je dan zelf te reserveren bij Golfbaan Stippelberg. Wil je een Q-kaart lopen, dan dien je dit bij ontvangst te regelen bij de receptie.

Het maximaal aantal deelnemers is inmiddels bereikt.

Je kunt Jouke Fridsma bellen of appen op 06-53883020 voor een plaats op de reservelijst.

Deze wedstrijd maakt deel uit van de Budgetgolf Tour 2019. Meer informatie lees je op deze speciale pagina.

Budgetgolf behoudt zich het recht voor de wedstrijd bij onvoldoende deelname af te gelasten. Aanmelders krijgen dan hun gestorte bedrag retour.