Op Het Rijk van Nijmegen (Groesbeek) houden we maandag 7 mei 2018 een Budgetgolfwedstrijd over 18 holes. Vanaf 10.30 uur is er ontvangst met koffie/thee en kruidcake. De wedstrijd start vanaf 12:00 uur (3 of 4 deelnemers per flight en vanaf één of twee teeboxen, afhankelijk van het aantal deelnemers). Voor de wedstrijd ligt er een muntje/code voor de drivingrange voor je klaar.

We spelen volgens het stablefordsysteem en in twee handicapcategorieën, namelijk 0 tot en met 19,9 en 20 tot en met 36. De eerste prijs in beide categorieën is twee greenfees. Daarnaast zijn er aardigheidjes voor de tweary en de neary. Na afloop is er een borrel waarbij het bittergarnituur inclusief is.

De kosten voor deze wedstrijd (inclusief bij ontvangst koffie/thee/lekkernij, muntje drivingrange, deelname en bittergarnituur) bedragen 55 euro per persoon. Ben je lid van Het Rijk van Nijmegen, dan geldt een aangepast tarief van 15 euro. Vermeld dit dan in het veld 'opmerkingen' op het aanmeldformulier. Kortingsacties zijn helaas niet van toepassing op het tarief.

Het is toegestaan om met een buggy deel te nemen, maar die dien je dan zelf te reserveren bij Het Rijk van Nijmegen. Wil je een Q-kaart lopen, dan dien je dit bij ontvangst te regelen bij de receptie.

Om in te schrijven dien je, per persoon, het aanmeldformulier volledig in te vullen. Heb je in 2018 eerder meegedaan aan een Budgetgolfwedstrijd, dan kun je voor deze wedstrijd ook gebruik maken van het verkorte aanmeldformulierInschrijven kan tot en met maandag 23 april 2018 of tot wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt op bankrekeningnummer NL75 RABO 0141 0813 25 t.n.v. Budgetgolf te Heteren. Graag duidelijk de naam van de aanmelder + de opmerking Nijmegen opnemen in de overboeking. Restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk.

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Na betaling ontvang je een factuur, als bewijs van betaling. Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij de inschrijving vragen wij naar persoonsgegevens, die we verwerken voor de organisatie van de Budgetgolf Tour. Door in te schrijven geef je ons toestemming voor deze verwerking. Meer informatie hoe wij omgaan met privacy lees je hier.

Deze wedstrijd maakt deel uit van de Budgetgolf Tour 2018. Meer informatie lees je op deze speciale pagina.

Budgetgolf behoudt zich het recht voor de wedstrijd bij onvoldoende deelname af te gelasten. Aanmelders krijgen dan hun gestorte bedrag retour.