Welkom bij Openbare Golfclub Dronten - een parel in de Flevopolder

In 2015 werd de golfbaan van Openbare Golfclub Dronten (OGD) verkozen tot mooiste verborgen 9-holes golfbaan van Nederland door de bezoekers van het vermaarde Leadingcourses.com. Een geweldige eer natuurlijk, maar we willen niet langer verborgen blijven. Iedereen mag komen genieten van onze prachtige, glooiende bosbaan in het toch zeer eenvoudig te vinden en aan te rijden Dronten.


Nog beter!

Vlak na verkiezing tot mooiste verborgen 9-holes parel van Nederland heeft onze toch al indrukwekkende golfbaan een flinke metamorfose ondergaan zonder daarbij het door de golfers zo gewaarde karakter te verliezen. De oorspronkelijke par-33 baan werd in korte tijd omgetoverd tot een volwassen 9-holes par-35 baan. Vier van de negen holes zijn verlengd maar vooral verbeterd! De eerste par-3 hole groeide uit tot een fraaie par 4 waar longhitters een kansje kunnen wagen. De vierde hole werd verlengd en de tee werd verschoven waardoor de afslag veel interessanter is geworden. De par-3 zevende werd 30 meter verlengd, maar met de nieuwe verhoogde tee is de green nog steeds goed aan te spelen. Wellicht de belangrijkste wijziging was de ombouw van de par-4 achtste tot een flinke par 5.

Liever 18 holes?

Onze 9-holes golfbaan is zo verrassend en uitdagend dat wij zeker weten dat u na negen holes nog wel een ronde wilt spelen. Ook daar is aan gedacht bij Openbare Golfclub Dronten! Als u bij uw reservering aangeeft dat u twee keer 9 holes wilt spelen, dan zorgen wij dat u de tweede ronde kunt starten op de door u aangegeven richttijd. Speel een ronde, geniet van koffie en gebak of van een heerlijke lunch in restaurant De Vier Seizoenen en daag uzelf uit de tweede ronde nog beter te scoren!

 

Meer dan alleen een mooie baan

Openbare Golfclub Dronten biedt golfers van elk niveau het complete pakket:

- een zeer uitdagende maar eerlijke 9-holes golfbaan in een bosrijke omgeving;

- de unieke golfshop GolfXchange met de allernieuwste én tweedehands golfclubs;

- de verkoop van golfkleding, golfschoenen, tassen, trolleys en wedstrijdprijzen;

- een outdoor fitting-centrum met FlightScope;

- een uitstekende golfschool met moderne apparatuur en oefenfaciliteiten;

- een gezellig clubhuis met restaurant De Vier Seizoenen;

- een zeer gastvrije en actieve club.

 

Bezoek onze virtuele tour door HIER op te klikken. In de Virtuele Tour kunt u onder meer kennis maken met:

- onze golfshop GolfXchange;

- de driving range en de oefengreens;

- de afslagplaats van elke hole;

- de FlightScope.

Gebruik voor alle informatie over tarieven, lidmaatschappen en onze prachtige golfbaan het menu aan de linkerkant. Voor onze golfschool en voor de golfshop GolfXchange gebruikt u de knoppen bovenaan deze pagina.

Heeft u nog vragen? Bel gerust: 0321-311407. Graag tot ziens bij Openbare Golfclub Dronten!


Rijtijden naar OGD van:

Amsterdam – 57 minuten

Almere - 34 minuten

Amersfoort - 43 minuten

Apeldoorn - 45 minuten

Harderwijk - 22 minuten

Lelystad - 18 minuten

Utrecht – 58 minuten

Zwolle - 25 minuten