Golf International Moyland (op een half uur rijden van Arnhem/Nijmegen) ligt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De 18 holes championshipsbaan bevindt zich op een terrein van maar liefst 82 hectare en elke hole heeft vier teeboxen, dus is er voor iedere speler wel een afslagplaats te vinden die bij hem of haar past. Zo speelt de baan vanaf de gele tees 5985 meter en vanaf de rode tees 5255 meter.
De golfbaan wordt omzoomd door schitterende bospercelen, uitdagende waterpartijen en overal op de baan zijn er mooie vergezichten. En dat allemaal zonder het geluid van snelwegen, treinen en vliegtuigen. Nieuwsgierig geworden naar de holes? Klik op deze link voor een hole voor hole-overzicht.
Een starttijd reserveren bij Golf International Moyland gaat heel makkelijk. Dat kan telefonisch via 0049 2824 97668-0, maar je kunt ook digitaal boeken.

 

Kochwerk

Bij Golf International Moyland hoort restaurant Kochwerk. Naast een mooie binnenruimte beschikt het restaurant over een prachtige serre en verschillende terrassen.Onder de platanen kun je genieten van een drankje of een lekker gerecht, variërend van een curryworst met friet tot een entrecote van Simmentaler rund. De kaart wordt telkens aangepast aan het seizoen en er wordt alleen gewerkt met verse producten. En heb je speciale wensen? Dat is geen probleem, neem gewoon contact op met de chef kok en het wordt geregeld.

 

Overnachten

Golf International Moyland leent zich uitstekend als basis voor een weekendje weg. Vlakbij de golfbaan liggen een aantal hotels en in de omgeving zijn meerdere golfbanen te vinden die de moeite van het spelen waard zijn. Twee keer spelen op Golf International Moyland is natuurlijk ook een goede optie. Daarbij leent de omgeving zich prima voor wandelingen en is ook een bezoek aan de stad Kleve de moeite waard.