De Budgetgolfactie van januari 2021: 18 holes greenfee + gratis ballen op de drivingrange voor € 45,00. Bij sluiting van de horeca is er (onder voorbehoud) gratis baancatering. De actie is geldig op alle dagen van de week. Lever deze bon in om gebruik te maken van de actie. Reserveren is mogelijk van maximaal 14 dagen van te voren via deze link of telefonisch via 0320-288185. 

De Budgetgolfactie van februari 2021: 18 holes greenfee + gratis ballen op de drivingrange voor € 45,00. Bij sluiting van de horeca is er (onder voorbehoud) gratis baancatering. De actie is geldig op alle dagen van de week. Lever deze bon in om gebruik te maken van de actie. Reserveren is mogelijk van maximaal 14 dagen van te voren via deze link of telefonisch via 0320-288185. 

Golf4All Harderwijk heeft iedere maand een speciale Budgetgolf kortingsactie.

harderwoldhole

Golf4All Harderwijk is een 18 holes polderbaan in Flevoland en ligt vlakbij Harderwijk. De baan is een ontwerp van Alan Rijks, die heeft gezorgd dat de vlakke en open polders zijn veranderd in een groen en glooiend terrein. Golf4All Harderwijk werkt nauw samen met Natuurmonumenten, aangezien de baan zich tussen de natuurgebieden Harderwold en Harderbos bevindt. Gedurende de afgelopen jaren zijn er 6 nieuwe holes aangelegd ter vervanging van de oude bosholes. Ook is een zeer ruime en moderne drivingrange met 26 afslagplaatsen in gebruik genomen. Bij de 18 holes baan is een 9 holes par-3 baan aangelegd waar ook een niet-GVB'er op terecht kan of waar groepsactiviteiten kunnen plaats vinden.

harderwoldrestaurantIn het voorjaar van 2013 is een nieuw golfrestaurant met een prachtig panoramazicht op de baan in gebruik genomen. Het ruime terras biedt uitzicht op meerdere greens en tee-boxen. In het restaurant kunnen golfers niet alleen terecht voor een drankje en een hapje, maar ook voor lunches en diners. Daarnaast is het mogelijk om zaalruimte en flexplekken te huren en is het gehele gebouw voorzien van wifi.


Winnaar Budgetgolf-award

 

 

 

Golf4All Harderwijk werd door bezoekers van Budgetgolf in 2012, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018 en 2019 uitgeroepen tot golfbaan met de best prijs-kwalilteit verhouding, en won daarmee de Budgetgolf Award. De stemmers roemden -naast de lage greenfeeprijs- vooral de kwaliteit van de baan en de vriendelijkheid van het personeel.

Flights van vier personen

Enkel op zaterdag, zondag en maandag na 12:00 uur zijn flights van 4 personen toegestaan. Tevens kunnen flights dan ook worden aangevuld tot 4 spelers.