Golfbaan Het Rijk van Nijmegen biedt bezoekers van Budgetgolf een exclusief arrangement aan.

Het arrangement bestaat uit:
- een kopje koffie bij ontvangst
- een 9 of 18 holes greenfee
- een Luxe Lunch Trio in de middag of een Chef Special hoofdgerecht in de avond
- goodiebag

Je kunt van het arrangement gebruik maken van 14 t/m 17 oktober 2019. Bij 9 holes kost het arrangement 44,90 euro (normale prijs 64,90 euro) bij 18 holes 59,90 euro (normale prijs 89,90 euro).

LET OP: er zijn slechts 50 arrangementen beschikbaar!

Reserveren kan via 024-3976644 onder vermelding van Budgetgolfarrangement. Om in aanmerking te komen voor het arrangement dien je per persoon deze bon in te leveren.

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen beschikt over 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de 27 holes aan de Groesbeekse kant van de baan. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. De 18 holes aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen hier een sportieve uitdaging. Net als in de baan worden in het gezellige clubhuis van Het Rijk van Nijmegen de begrippen Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven.