Golfoverdegrens.com heeft tot en met 31 december 2019 een speciaal Budgetgolfarrangement; verblijf op doordeweekse dagen (overnachting inclusief diner, logies en ontbijt) in Sporthotel De Poort in Goch, 2 x 18 holes greenfee (keuze uit Golf International Moyland, Schloss Moyland of Wasserburg Anholt) voor 169 euro per persoon. Het arrangement uitbreiden met een extra overnachting, diner en ontbijt, is mogelijk. Dan kost het 239 euro. Prijzen zijn op basis van twee personen per kamer. Reserveren kan via 0049 28741060 (Nederlands gesproken) onder vermelding van Budgetgolfactie De Poort.

Blue Bay Curacao is een van de drie golfbanen op Curacao. Deze baan geeft je 20% korting op de greenfee als je toerist bent.

Grand Cafe Hotel Martensplek in Tiendeveen biedt tot en met oktober 2019 een speciaal Budgetgolfarrangement aan voor € 114,50 per persoon. Het arrangement bestaat uit een overnachting/ontbijt, een 18 holes greenfee op Golfbaan Martensplek en een driegangendiner. Het hotel ligt aan de golfbaan. Lever deze bon in om gebruik te maken van de actie. Een verblijf van twee nachten (inclusief twee greenfees en twee keer een driegangendiner) kan ook. Dat kost 204,50 euro per persoon. Lever deze bon in om gebruik te maken van deze actie.