Golfoverdegrens.nl heeft tot en met juni 2018 een speciaal Budgetgolfarrangement; verblijf (overnachting inclusief diner, logies en ontbijt met vrij gebruik van sauna en zwembad) in Sporthotel De Poort in Goch, 2 x 18 holes greenfee (Golf International Moyland en Land-Golf-Club Schloss Moyland) voor 159 euro per persoon. Het arrangement uitbreiden met een extra overnachting, diner en ontbijt, is mogelijk. Dan kost het 225 euro. Bij verblijf in het weekend geldt een toeslag. Prijzen zijn op basis van twee personen per kamer. Reserveren kan via 0049 (0) 28741060 (Nederlands gesproken) onder vermelding van Budgetgolfactie De Poort.

Grand Cafe Hotel Martensplek in Tiendeveen biedt tot en met mei 2018 een speciaal Budgetgolfarrangement aan voor € 114,50 per persoon. Het arrangement bestaat uit een overnachting/ontbijt, een 18 holes greenfee op Golfbaan Martensplek en een driegangendiner. Het hotel ligt aan de golfbaan. Lever deze bon in om gebruik te maken van de actie.

Golfen in het Noorden heeft het Van Klooster tot Compagnie arrangement. Dit bestaat uit een 18 holes greenfee op Golfclub de Compagnie te Veendam, welkomstdrankje, 3 gangen diner, overnachting met uitgebreid ontbijt en entree Kruisheren Klooster (Ter Apel). Het arrangement is mogelijk vanaf 119 euro.