Golfoverdegrens heeft t/m maart 2018 een aantal arrangementen in Duitsland. Een overnachting met ontbijt, diner en twee greenfees is mogelijk vanaf 135 euro p.p.. Ook kun je greenfees kopen van 9 Duitse golfbanen (waarvan 5 vlak over de grens) voor 30 euro.

Golfoverdegrens.nl heeft tot en met maart 2018 een speciaal Budgetgolfarrangement; verblijf (overnachting inclusief diner, logies en ontbijt met vrij gebruik van sauna en zwembad) in Sporthotel De Poort in Goch, 2 x 18 holes greenfee (Golf International Moyland en Land-Golf-Club Schloss Moyland) voor 135 euro per persoon. Het arrangement uitbreiden met een extra overnachting, diner en ontbijt, is mogelijk. Dan kost het 199 euro. Bij verblijf in het weekend geldt een toeslag. Prijzen zijn op basis van twee personen per kamer. Reserveren kan via 0049 (0) 28741060 (Nederlands gesproken) onder vermelding van Budgetgolfactie De Poort.

Golfen in het Noorden heeft het Van Klooster tot Compagnie arrangement. Dit bestaat uit een 18 holes greenfee op Golfclub de Compagnie te Veendam, welkomstdrankje, 3 gangen diner, overnachting met uitgebreid ontbijt en entree Kruisheren Klooster (Ter Apel). Het arrangement is mogelijk vanaf 119 euro.